varmeteppe

Elektriske varmetepper til deg

Elektriske varmetepper til deg

På kalde vinterdager er det ikke noe bedre enn å varme seg under et teppe. Men når det virkelig blir kaldt, da er det noen ganger ikke nok til å få varmen. Her kan du med fordel velge et enda mer effektivt alternativ – nemlig et elektrisk varmeteppe. Her får du kombinasjonen av det beste fra to verdener: et koselig, varmt og mykt teppe kombinert med god og effektiv varme fra elektronikken.

Et elektrisk varmeteppe ligner nemlig på et vanlig teppe og er produsert av materialer som polyester, ull, fleece eller lignende. Derfor er det godt og mykt å kose seg med, akkurat som et vanlig teppe. Men du får varmen mye raskere, fordi du har den elektroniske delen som sørger for effektiv og trygg oppvarming. Det finnes mange varianter av de herlige varmetepper. Her vil det for eksempel være forskjell på teppets størrelse og utseende, hvilke materialer det er produsert av, og hvor mange varmeinnstillinger det har. Ofte vil du kunne innstille minimum 3 forskjellige varmeinnstillinger via kontrollenheten, slik at du kan tilpasse det presis etter hva du foretrekker.

Elektriske varmetepper er utstyrt med overopphetingsbeskyttelse, slik at du kan bruke det helt trygt. Det er veldig praktisk å bruke, fordi kontrollenheten vanligvis vil være avtakbar, og teppet derfor tåler maskinvask helt som vanlig. Det er en perfekt ting å ha hvis du skal kose deg utenfor i lave temperaturer, eller kanskje når du kommer hjem fra en lang dag på ski eller ute i det kalde været. Da er det perfekt å kunne legge seg under et mykt og godt teppe, som kan gi deg ekstra varme på ingen tid. Det er noe du kan ha glede av i mange år, og som kan brukes igjen og igjen – uansett om du vil bruke den elektroniske delen eller bare bruke det som vanlig teppe.