graviditetstest

Finn riktig graviditetstest for deg

Finn riktig graviditetstest for deg

Hvis du forsøker å bli gravid, da har du helt sikkert allerede tenkt på å kjøpe en graviditetstest. Og hvis du har brukt bare 2 minutter på å se på tester, da vet du at det finnes utrolig mange forskjellige varianter. Men hvilken er da den beste å velge? Det avhenger helt av hva du foretrekker. Den mest vanlige løsningen er en stav, som du tisser direkte på. Her kan du etter få minutter lese svaret som markeres med et antall streker på selve staven. Det er en enkel, billig og sikker måte å teste det på. Vil du ha resultatet presentert enda mer tydelig, da kan du velge en digital løsning hvor svaret kommer med en tekst som du ikke kan gå feil av.

En annen metode er å bruke en strimmel. Her må du samle opp urinen i et beger først, og deretter bruker du din strimmel til å teste. Denne metoden er også veldig sikker og enkel å bruke, så det avhenger helt av hva du selv foretrekker.

De fleste graviditetstester kan brukes etter første uteblivende menstruasjon, og her gir de faktisk et utrolig sikkert svar. Men enkelte varianter kan brukes tidligere, og noen helt ned til 6 dager etter befruktning. Her er usikkerheten dog vesentlig høyere, og derfor bør de nærmere brukes som en veiledning enn et endelig svar.

Du kan kjøpe billige graviditetstester på nett hos Billige-tester.no. Her finnes det alle de forskjellige varianter, og du kan velge mellom flere av markedets mest populære merker. Her er alle produkter nøye utvalgt, så du kan være sikker på å få høy kvalitet uansett hvilken du velger. Det gir deg muligheten til å få graviditetstester som er enkle å bruke, som gir pålitelige svar, som passer for dine behov og som samtidig kan fås til en fordelaktig pris.