fototapet

Har du alltid ønsket deg fototapet?

Har du alltid ønsket deg fototapet?

Har du alltid ønsket deg fototapet?

Fototapet er gøy og inspirerende og en måte å gjøre hjemmet ditt helt spesielt på, og hvem ønsker seg vel ikke akkurat det? Med fototapet kan man lage et rom til et helt annet miljø og det er spesielt gøy for barn som kanskje vil sove under vann sammen med fisker, eller i tretoppene.

Skap et personlig rom

Fototapet er en helt genial måte å få rommet ditt til å bli helt spesielt. Enten du vil at det skal se ut som at du sover dypt inne i en skog, under havet eller i en skyskraper på toppen med utsikt over hele New York har du mulighet til akkurat det. Bare fantasien setter grenser og du kan se alle de utrolig fine mulighetene hvis du gjør bittelitt research bare.

Eller kanskje du vet akkurat hva du ønsker deg allerede og da er det jo bare å bestille den typen fototapet du vil ha. Ofte er det bittelitt ventetid fordi det er produksjon per ordre, men det er bare bra!

Et mer bærekraftig alternativ

Hos Soho-shop.no produserer de fototapet på bestilling. Det er en av de prosessene i en produksjon som er aller mest bærekraftige. Det er det fordi det faktisk sikrer at man ikke lager noe som ikke selges. det høres kanskje ikke så viktig ut, men det at vi hele tiden produserer mer enn det det er behov for gjør at vi ender opp med masse produkt som ikke kan selges og bidrar også til en kjøpe-kultur der vi er vandt til at ting er på tilbud hele tiden.

Ingen av de to tingene er bra, så når man vet at ting er printet på bestilling vet man at man velger noe som er mer bærekraftig i form av at man ikke støtter en produksjon der det går noe i søpla på grunn av overproduksjon.