hårtap

Hårtap og det å klippe seg

Hårtap og det å klippe seg

Hvor ofte bør du klippe håret?

I den moderne verden er spørsmålet om å være velholdt like viktig som alltid. Dette er spesielt i storbyer der alle føler trang til å følge med på de siste motetrendene. Dette inkluderer å ha riktig frisyre og hårklipp. Dette blir mer utfordrende for de som går gjennom hårtap i løpet av livet. Spørsmålet om hvilken stil du fremdeles kan trekke av, samt hvor ofte du bør gå for en hårklipp, blir mindre rett fremover etter hvert.

Mange mennesker som har en viss grad av hårtap, møter dette dilemmaet. Mange gjør feilen ved å tro at de ikke trenger å gå i hårklipp veldig ofte hvis de opplever håravfall. Logikken er at fordi det meste av hodebunnen er tom, er det ikke noe praktisk behov for å bry seg for mye om sidene som fremdeles er igjen. Dette er en veldig feilaktig syn å ha. Selv om sidene er alt du har igjen, vokser de fremdeles og må fortsatt pleies.

Se presentabel ut

Så lenge du fremdeles har hår på sidene av hodebunnen, vil de fortsette å vokse som håret alltid er tilbøyelig til. Dette betyr at du på et tidspunkt må gi deg en trim. Hvis du lar det fortsette å vokse ukontrollert, vil håret ditt fremdeles se veldig uregjerlig ut, selv om du ikke har så mye hår. Det virkelige spørsmålet er ikke om du fortsatt trenger å gå for hårklipp, men hvor ofte du bør gå.

Når du har sagt alt dette, vil du sannsynligvis oppleve å redusere hårveksten på de delene av hodebunnen som fremdeles har hår. Dette betyr at du ikke trenger å gå så ofte som du pleide. Mange mennesker setter en regel om at du skulle gå halvparten så ofte som du pleide å gjøre når du hadde et fullt hårhår. Til syvende og sist, hva du trenger å gjøre er å sjekke med speilet ditt hver dag for å se om det er på tide å få en hårklipp fordi alle er forskjellige.