spesialsko

Høy faglighet og moderne proteser

Høy faglighet og moderne proteser

Høy faglighet og moderne proteser

Proteser er utrolig viktige og et helt essensielt hjelpemiddel for mange. Men proteser varer ikke evig og det kommer innimellom nye utvikler som gjør at man kan ha lyst til å bytte ut en gammel protese med en ny. Grunnene til at man trenger en ny protese kan være mange og det er mellom deg og legen din. Hos TOV jobber de med høy faglighet og vet alt du trenger å vite om utviklingen innenfor proteser og det som ellers hører til i prosessen.

Snakk med fastlegen din

For å få en protese skal du snakke med legen din og få en henvisning. Det gjelder enten det er første gang du får en protese eller du skal ha en ny eller oppdatert protese. Fastlegen din kan hjelpe deg med å vurdere om du har behov for det, selv om det i mange tilfeller kan føles opplagt. For det er ikke alle som vil ha eller ønsker å ha proteser, så valget skal alltid tas opp til diskusjon med legen din og sammen kan dere finne ut av hva som er best for deg og det du har behov for i livet ditt.

En mental prosess 

Det å få en protese er ikke nødvendigvis noe man ønsker seg. Og de som sitter og lager proteser vet hvor viktig jobben deres er. Og de vet hvor vanskelig det er for mange å komme dit at man skal ha en protese. Det kan være en mental prosess, like mye som at det er en fysisk prosess, og det vet de alt om og kan veilede og støtte deg. Det tar de hensyn til. Trivsel og en god opplevelse er viktig og tar høyde for de tingene som gjør at du kanskje synes det er vanskelig å være tilstede i prosessen. Du kan lese mye mer om prosessen på https://www.tov.no/