Våtromspanel

Husk på dette når du innreder drømmebadet

Husk på dette når du innreder drømmebadet

editorial

Noe av det som er så utrolig deilig med innredningstrdnder i dag, er at det i så stor grad handler om å bruke personlig stil og ikke bare om å følge trender. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan finne frem til drømmebadet, kanskje er det litt uvante materialer og løsninger du skal ta i bruk? 

Har du tenkt på våtromspanel? 

Våtromspanel

Våtromspanel kan være en smart måte å oppgradere badet på. Det er noe man enkelt kan bruke for å dekorere badet, uten å måtte ty til dyre fliser eller andre løsninger. Det er også en løsning som egner seg til nettopp våtrom. Det er mange som ikke er klar over at våtromspaneler kan brukes, og derfor er det lurt å undersøke litt så man kan finne noe som passer perfekt til ens behov og det uttrykket man vil ha. Kanskje er det nettopp det som skal til for at drømmebadet blir en realitet? Det er mange veier til målet, og våtromspaneler kan være veien til drømmebadet. 

Benytt deg av gjenbruk

En annen smart ting man kan gjøre for å sette et personlig preg på badet i tillegg til å bruke våtromspaneler, er å benytte seg av gjenbruk. Det er nemlig utrolig mange fine detaljer man kan spore opp, som er brukt, vintage eller til og med antikt, som passer utmerket på badet. Et flott speil, en lekker såpeskål, flotte kurver eller kanskje en flott vase? Det er mange løsninger, og det er lurt å tenke innredning på badet litt som du tenker i andre rom. Skap et personlig preg, et rom du gjerne vil være i og bruk utradisjonelle midler for å skape en rød tråd og en helhet i rommet. Det er enkelt med de rette midlene, og du kan finne alt du trenger brukt i mange tilfeller.