Hugo Boss

Hvilke klesmerker passer til min stil?

Hvilke klesmerker passer til min stil?

editorial

Klær og stil kan være både gøy og vanskelig, og det finnes mange veier til å finne frem til en stil man kan identifisere seg med og som representerer en som person. Det skal vi se litt nærmere å her. 

Hvilke merker identifiserer du deg med? 

Det er jo gjerne sånn at merker har sin helt egen identitet og stiluttrykk, og derfor er det ikke så rart at vi trekkes mot forskjellige merker som kanskje samsvarer med det vi oppfatter som vår stil. Merker som Hugo Boss har et uttrykk som er lett gjenkjennelig, og derfor er det viktig at vi velger å inkorporere merker i garderoben vår, som vi gjerne vil identifisere oss med. 

Hugo Boss

Finn din personlige stil 

Når du har funnet det eller de merkene du identifiserer deg med, kan du begynne å tenke på din personlige stil. Her kan du med fordelsette sammen moodboards eller tankekart med ulike referanser som du føler passer inn i det du vil representere. Det handler nemlig om hva du vil kommunisere til omverdenen, hvilken historie vil du fortelle?

Det er dermed ikke sagt at man må ha et helt likt stiluttrykk hver dag, for å ha en personlig stil, det er absolutt mulig å kle seg etter både humør og sesong, men det kan være lurt å tenke litt over hvordan du kan skape en rød tråd. Når du har funnet merker du liker, kan du sette dem sammen på din helt egen måte – du kan blande luksus og highstreet og du kan blande nytt og gammelt.

Det er bare fantasien som setter grenser. Personlig stil skal være en morsom lek og ikke en kjip oppgave, og derfor er det lurt å leke seg og finne frem til et uttrykk som gjør at man gleder seg til å sette sammen spennende antrekk hver dag.