Pop up telt, festival telt

Sånn finner du det beste festival teltet

Sånn finner du det beste festival teltet

editorial

Skal du på festival? Da kan det være lurt å begynne å planlegge allerede nå. Her skal vi se nærmere på hvordan du finner riktig telt, og hva du skal pakke med deg på årets festivaler. 

Finn riktig telt 

Det finnes telt i mange størrelser og former, men det er lurt å finne et telt som det er enkelt å sette opp. Derfor kan det være en god ide med et smart pop up telt, som du kan se et eksempel på her https://www.coolpriser.no/shop/pop-up-telt-10271c1.html.

Ting du skal huske å pakke med deg på festival 

Når teltet endelig er på plass, er det også noen andre ting du skal huske å pakke med deg for å få den beste mulige festivalopplevelsen. Det er lurt å få et overblikk over hvor mange dager du skal være borte, og også ta høyde for skift. Det er jo sånn på festival at det kan bli regn eller man kan søle på ting, som gjør at det er lurt å ha litt å skifte med. Det er dessuten de færreste festivaler som har fasiliteter der man kan vaske klær – og derfor er det lurt å ta med litt ekstra.

Hvis du er lur, så husker du også å gjøre det samme med sko. Selv om det ikke er meldt dårlig vær, så skal det bare en liten regnskyll til før festivalplassen bare er gjørme. Derfor er det lurt å ha med seg gummistøvler nesten uansett hva slags festival du skal på – og hvor godt vær det er meldt.

Det er også lurt å pakke med seg litt proviant i form av snacks og kanskje til og med drikke, så man alltid har noe på lur, hvis det er langt å gå til butikk eller kiosk. Det er som regel også billigere enn å kjøpe ting på et festivalområde.