postnord

Send pakker i Norden

Send pakker i Norden

I dag finnes det en lang rekke forsendelsesmetoder hvis du ønsker å få et brev eller en pakke fra A til B. Og det gjelder uansett om du skal sende i inn- eller utland. En av de mest kjente og anvendte i Norge er dog Posten, som hører under holdingselskapet PostNord. PostNord er en forsendelsestjeneste i Norden, der de har avdelinger i Norge, Danmark og Sverige. Derfor håndterer de en stor mengde post både internt i hvert av disse land, men også mellom landene. De er en av de største og mest anerkjente tjenester i Norden, og de anvendes i høy grad både av private og bedrifter i alle størrelser.

Hos PostNord kan du primært sende brev og pakker i mange størrelser. Derfor vil de dekke langt de fleste behov for både private og bedrifter. De har en rekke forskjellige løsninger, som gjør at de henvender seg til et bredt segment. For eksempel er de veldig konkurransedyktige på prisen, spesielt dersom du ikke har så høye krav til tidshorisont mv. Men de har også løsninger som går mye raskere og med andre fordeler, dersom du vil betale litt ekstra. Derfor kan de altså både levere budsjettvennlige forsendelser, men også tjenester til deg som forventer litt mer og er klar til å betale litt ekstra for det.

Du kan få et enkelt overblikk over deres tjenester og tilbud ved å besøke Billigpakke.no. Her kan du nemlig fylle inn grunnleggende informasjoner om din pakke, hvor den skal sendes fra og til samt størrelse og vekt. Med disse opplysninger kan kalkulatoren beregne prisen på din forsendelse, og vise deg de forskjellige muligheter som finnes. Det gir deg muligheten til enkelt og raskt å finne ut hvilken løsning med PostNord som er den mest optimale for deg, uansett om du skal sende til Norge eller utlandet.