tannlege

Smil bredt siden tannlegen er en kul type

Smil bredt siden tannlegen er en kul type

Tannleger er mennesker også

Når vi tenker på tannlege i Trondheim, med mindre vi kjenner en personlig, er det vanligvis noen som har på seg en hvit frakk med intelligent utseende som vet alt om munnen din og hvordan du får den til å føle seg bedre. De fleste av oss lurer ikke på hva en tannlege gjør utenfor jobben sin. Dette er litt trist fordi tingen er at en tannlege i Trondheim også er et menneske med sine egne mål og hobbyer og idealer akkurat som alle andre.

Det er ganske morsomt å tenke at en tannlege kunne gå forbi oss og at vi ikke hadde noen anelse om deres edle yrke. Med tanke på at tannleger måtte gjennom mange krevende utdanningskurs gjennom mange år for å bli kvalifisert som et, er det ganske utrolig hvor godt de smelter sammen, om enn kanskje ser litt nerdete ut noen ganger. Dette viser virkelig at de faktisk bare er vanlige mennesker innerst inne, bare litt smartere.

Profesjonelle på jobben, men hyggelige personer

En stor grunn til at vi vanligvis ikke tenker på hvordan tannleger lever sine personlige liv, er at de viser et så høyt profesjonalitetsnivå på jobben, og det er der vi ser dem, at det føles som om det er alt med livet å gjøre. Men selv om tannleger prøver å se stoiske og profesjonelle ut, har de virkelig følelser. Det er ting som gjør dem triste, ting som gjør dem lykkelige, og ting som får dem til å føle alt annet der imellom.

Så neste gang du besøker tannlegen din for den vanlige sjekken, kan du prøve noe litt annerledes. I stedet for at de stiller spørsmål for å snakke eller bare ingenting i det hele tatt, kan du prøve å slå en samtale med dem. Etter å ha overvunnet det opprinnelige sjokket fra noen som faktisk viser bekymring for dem, kan du faktisk ende opp med å bli en ny venn når sjekken er ferdig.