omformer 230v til 12v

Trenger du en omformer 230v til 12v?

Trenger du en omformer 230v til 12v?

Det er mange som opplever problemer når de skal kjøpe en omformer 230v til 12v og grunnene til det kan være mange. Det er ikke noe som er så Vedlig vanlig på det norske markedet og det gjør at man skal betale skatter og avgifter når man kjøper, betaler og får sendt ting fra utlandet. Dette er blant annet på grunn av ting som at Norge ikke er fullverdig medlem av EU og er underlagt andre regler enn EU land generelt når det kommer til import og eksport.

Derfor blir det å kjøpe en omformer 230v til 12v ofte en dyr og dårlig opplevelse for mange som egentlig bare ønsket seg et verktøy de trengte, men ble lurt til å betale mange hundre kroner ekstra fordi toll, skatt og moms ikke er inkludert i prisene. Det er en av de prisene vi må betale fordi vi ikke er fullverdig medlem av EU, men det er likevel irriterende at det er så lite info om det når man kjøper.

Når man kjøper fra en norsk nettside som for eksempel batterionline er det ingen skjulte gebyrer og det er derfor jeg har begynt å kjøpe fra dem. For selv om lageret deres er i Danmark og pakkene derfor sendes fra utlandet, så er allerede alle gebyrene man ellers hadde fått som en irriterende overraskelse allerede regnet inn i prisen man ser på hjemmesiden.

Ingen ubehagelige overraskelser

Jeg hadde heldigvis gjort akkurat nok research til at jeg visste at jeg burde kjøpe en omformer 230v til 12v hos batterionline i stedet for den nettbutikken jeg først hadde tenkt å kjøpe det og det angrer jeg absolutt ikke på. Det er så innmari irriterende å få ekstra toll, skatt og gebyrer og man må jo betale det uansett, så heller i nettbutikken enn når man kan hente pakken!