seng

Oppgrader soverommet med en ny seng

Oppgrader soverommet med en ny seng

Det er enkelt å oppgradere soverommet med en ny seng. Det er fordi sengen er soverommets mest sentrale møbler, og derfor har hvilken seng du velger også mye å si for hvordan soverommet ditt fremstår. Her skal vi se litt nærmere på hvordan man velger nye seng og hva du skal tenke på. 

Kontinentalseng eller rammemadrass?

Når man skal kjøpe en ny seng for å oppgradere soverommet, er det mange som står mellom det som kalles en kontinentalseng og rammemadrass. En kontinentalseng er en luksuriøs og flott seng som er blitt mer og mer populær. Hvis du skal oppgradere soverommet og skape en hotellaktig stemning, er dette det perfekte valget. En kontinentalseng består av hele tre lag, og man kan enkelt finne riktig fasthet for å finne en seng som støtter godt. Dette er også en sengetype som gjerne er litt dyrere enn en rammemadrass, og man får som regel også en seng i høy kvalitet.

Med en rammemadrass burde man alltid kjøpe en overmadrass i tillegg til madrassen. Da får man et lag til som sørger for at man sover bedre og får den støtten man trenger. Når du skal finne riktig overmadrass, er det lurt å velge et materiale som passer til dine behov. Det kan for eksempel være lateks, et naturmateriale som er fuktavvisende, og som også sørger for å gi god og elastisk støtte. I tillegg er dette også et materiale som er kjølende, og derfor er det perfekt for deg som blir varm om natten.

Finn seng på nettet

Det er heldigvis fullt mulig å finne ny seng på nettet. På https://www.bedrenaetter.no/senger.html, finner du et stort utvalg av senger så du kan se flere eksempler på både rammemadrasser og kontinentalsenger, og dermed finne den perfekte sengen for deg. Husk å velge riktig fasthet på madrassene.